dimecres, 13 d’abril del 2011

REVISTA COTORRES: Notícies esportives

TENNIS

El serbi Novak Djokovic va guanyar a Nadal a la final de Indian Wells per 4-6,6-3 i 6-2.
Així Djokovic es posa segon al ranking mundial.
A pesar d’això Rafa Nadal segueix primer en el ranking ATP a casi 4000 punts de diferència del serbi.
Hi ha 3 espanyols més entre els 15 primers: sisé l’alacantí David Ferrer, nové Fernando Verdasco i en la posició nombre 12 Nicolás Almagro.

BASKET
RESULTATS DE L´EUROLLIGA

Reial Madrid 81 - 76 Power Electronics València
Va ser un partit molt apretat. A l´ultim minut va guanyar el partit el Reial Madrid amb 5 punts seguits de Mirotic

Barça 83 - 82 Panatinaikhos
Va estar a punt de perdre el Barça, pero va reaccionar poc abans de que terminara el partit.

Caixa Laboral 76 - 70 Maccabi Electra
El Caixa Laboral va dominar des del primer quart fins al final.

Olympiacos 89 - 41 Montepaschi de Siena
L’Olympiacos li va a guanyar amb una palliça històrica. Els italians van acabar la primera part amb 9 punts front a 41 punts del rival.

FUTBOL
España va jugar amb la Republica Checa el divendres 25 de Març. El resultat va ser 2-1 a favor d’Espanya.

El Reial Madrid vol al jugador italià De Rossi i negocia amb el C.D Murcia per a fichar al porter Alberto Cifuentes.

Dani Alves renova amb el Barça fins 2015.

SORTEIG EUROPEU
Es va fer el sorteig de la Champions League i de la UEFA Europa League.

Shcalke 04 (Alm)

El R. Madrid i el Barça poden creuar-se en semifinals, no en la final.

RALLY DAKAR

Perú s’incorporarà a la ruta del Rally Dakar.

CAMPIONAT DEL MÓN MOTOCICLISME

MOTO GP
Al gran premi de Qatar va guanyar Stoner. Segon va quedar Jorge Lorenzo i tercer Dani Pedrosa .
Lorenzo va dir: A pesar de no guanyar aquesta carrera ha sigut la més emocionant de la meua vida, per la lluita amb Dani Pedrosa.

MOTO 250
Victoria de l’espanyol Dani Clos. Marc Marquez, l’actual campió de 125 va caure quan anava segon.

MOTO 125
Va guanyar l’espanyol Nico Terol.

De les 3 carreres, 2 han sigut guanyades per espanyols.

CAMPIONAT DEL MÓN DE FÒRMULA 1

Tots els equips es preparen per al primer gran premi del campionat. És el gran premi d’Australia, el diumenge 27 de Març.